Unn deg tid til deg selv

Trenger huden en frisk start etter sommeren? Vi har nå kampanjer på de beste behandlingene for sesongen.

I høst har vi fokus på målrettede behandlinger for hudfornyelse, pigmenteringer, hudoppstramming og øyeparti. Her er våre kampanjetilbud for august, september og oktober.

1. RESTYLANE -50% PÅ NR. 2

JUBILEUMSTILBUD – ESSENS 50 ÅR

Bestill 2 behandlinger med Restylane og få -50% rabatt på den rimeligste.

Behandlingene må gjennomføres på samme dag, tilbud gjelder til og med 31. oktober.

Om du allerede har booket time i oktober kan du ta kontakt for å få lagt til behandling nr. 2 om ønskelig.

Injeksjonsbehandlinger utføres av Eva og Lene, våre kosmetiske sykepleiere. De har lang fartstid og blant de høyeste sertifiseringene fra Restylane. Med deres kompetanse vet du at du er i trygge hender og får et godt resultat.

2. -30% PÅ HÅRFJERNING

Høsten og vinteren er tid for hårfjerning. Nå får du -30% på IPL hårfjerning. 

Antall behandlinger som anbefales for optimalt resultat varierer fra person til person, men vår erfaring er at det vanligste er 6 til 8 behandlinger.

Velg hvilke områder du ønsker når du booker, så trekkes rabatten fra i kassen når du betaler.

Tilbudet gjelder ut året!

3. BOOST & PEEL

Boost & Peel gir huden en fantastisk, frisk glød! Restylane skinboosters injiseres i små doser under huden og fremmer hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre. Kombinert med kjemisk peeling fra PCA Skin får du fastere, sunnere, smidigere og mer plumpet hud.

Tilpasset kjemisk peeling fjerner tørre hudceller og dyprenser huden, samtidig som den jobber i dybden og på hudens overflate. Skinboosters tilfører og binder fuktigheten innenfra og er langsiktig og forebyggende anti-age-behandling.

1 ml – kr 3700,-     2ml – kr 5200,-

4. OPPSTRAMMING ØYEPARTI

Behandlingen utføres med Erbium:YAG laser som er svært
effektiv på hudoppstramming og reduksjon av linjer rundt øyepartiet. Kollagen og elastin produksjon stimuleres over tid, med en langtidsvirkende effekt og videre forebygging.

For optimalt og best resultat anbefales kur på 4 til 6
behandlinger. Intervall på 4 uker mellom behandlingene.

-25% på 1.-4. behandling – kr 1950,- per stk.

-40% på 5.-6. behandling – kr 1560,- per stk.

Lett nedetid kan forventes som; rødhet, hevelse, tørrhet og lett flassing. Det er viktig å bruke SPF og unngå direkte sollys rett etter

behandlingen.

5. HUDOPPSTRAMMING UTEN NEDETID

Med lysenergi økes varmen og sirkulasjon i huden som gir en
umiddelbar hudoppstramming – uten nedetid! Huden oppleves plumpet og glødende samtidig som hudens vev stimuleres og veksten av nytt kollagen produseres. Huden styrkes mot framtidig aldring, og gir en langvarig effekt ved flere behandlinger.

Nå til -30% – kr. 1750,-

Anbefaler 2-4 behandlinger for langtidseffekt, med intervall på 3 uker.

6. KJEMISK PEELING KUR

En velkjent, men ekstrem effektiv kur hos oss er kjemisk peeling. Den er svært populær da det er en behandling som jobber på flere indikasjoner samtidig.

Her kan du velge selv om du ønsker å jobbe med pigmenteringer, akne, aldring, rosacea eller andre hudproblematikker du ønsker å forbedre.

For best resultat anbefales en kur på 3 behandlinger med et intervall på 3 uker. De fleste vil oppleve litt avflassing i etterkant, da huden kvitter seg med gamle hudceller.

1. behandling kr. 1.450,-
2. behandling kr. 1000,-
3. behandling kr. 1000,-

7. LED-LYS I HUDPLEIE

Avslutt din hudpleiebehandling med LED-lys. Dette roer ned huden, øker tilhelingen og virker antiinflammatorisk. LED-lyset gir energi til hudcellene og øker blodsirkulasjonen, samtidig som rødhet og sprengte blodkar reduseres. Behandlingen tar ca. 15 minutter.

Kr. 350,-