Åpningstider

Håndpleie

MANIKYR          


Få velstelte hender med fuktgivende varmemaske som nærer og pleier, stell av negler og neglebånd avsluttes med en deilig håndmassasje. Ikke inkl. lakk. Tillegg på 350kr for gelelakk som holder opp til 2 uker. 

50 min     kr. 750,-

GELELAKK HÅND  


Nydelige farger og glans, gelelakk er holdbar opptil to uker. Inkluderer pleie av negler og neglebånd før gelelakk påføres for optimalt resultat!

Farge kr. 690,- / Fransk kr. 790,-

NEGLEFORSTERKNING 


Styrker svake negler med forsterkningsgele, oppfølgende behandling anbefales etter 2-3uker. Behandlingen kan avsluttes med gelelakk om ønskelig, tillegg på kr. 350,-.

Kr. 790,-

FJERNING AV GELELAKK 


Under behandling kr. 190,-  
Øvrig kr. 390,-

Fotpleie

FOTSPA 


En luksus fotbehandling som inkluderer mykgjørende fotbad, fotpeeling, fjerning av hard hud, pleie av negler og neglebånd, avsluttes med en
varmende fuktmaske og deilig massasje. Ikke inkludert lakk.
Tillegg på kr. 350,- for gelelakk som er holdbar opp til to uker.

80 min Kr. 1.390,-

PEDIKYR 


Velgjørende fotpleie med mykgjørende fotbad, fotpeeling, fjerning av hard hud og pleie av negler og neglebånd. Ikke inkl. lakk. 

45 min Kr. 790,-

PEDIKYR M/GELELAKK 


Velgjørende fotpleie med mykgjørende fotbad, fotpeeling, fjerning av hard hud og pleie av negler og neglebånd. Avsluttes med en lekker gelelakk.

70 min Kr. 1.150,-

GELELAKK FOT 


Nydelige farger og glans, gelelakk er holdbar i to uker. Inkluderer pleie av negler og neglebånd før gelelakk påføres for optimalt resultat

Farge kr. 1.150,- / Fransk kr. 790,-